Apero time!

Doorbreek de dagelijkse sleur met onze aperobox. In samenwerking met onze lokale partners stelden we voor u een exclusieve box met heerlijke, ambachtelijke producten samen. Sommelier Jeroen selecteerde hierbij drie aangepaste wijnen uit het assortiment. Aan jou de keuze!

Dit product kan niet meer besteld worden. De aperobox is een tijdelijk aanbod en kan besteld worden vanaf 18/01/2021 t.e.m. 07/02/2021.

Afhalen in de winkel (gratis): zaterdag 13 februari
Levering aan huis (straal van 15km rond Herzele): € 6,95

Bestel nu de aperobox
vinifika-aperobox-product-1
Dipsaus & fijne mosterd
Droge worst
Hoevekaas
Crackers & broodstengels
Varkensrillette
Fles wijn (keuze uit bubbels, wit of rood)

Heerlijk lokaal

Onze producten komen rechtstreeks van de boer of producent. Hij/zij bepaalt zelf het aanbod en ontvangt hiervoor een eerlijke prijs. Zo garanderen we je superverse producten van hoge kwaliteit! Dit is het principe van de korte keten. Bovendien beperken we op die manier ook onze ecologische voetafdruk.

Onze partners

De Beverse kaasmakerij

Kaas van dagverse melk

Net over de Oost-Vlaamse grens vinden we de de Beverse Kaasmakerij, een gespecialiseerd melkveebedrijf en ambachtelijke kaasmakerij. De melkkoeien van de familie De Ville grazen er rustig in de Pajotse weiden. De dagverse ochtendmelk wordt direct gekoeld en gaat rechtstreeks naar de kaasmakerij. Van die melk worden maar liefst 8 soorten kaas gemaakt, allemaal zonder bewaar- of kleurmiddelen. Sommige kazen worden gerijpt in een streekbier of op smaak gebracht met pittige kruiden.

De Zwalmbeekhoeve

Duurzaam vlees

In het hart van de Vlaamse Ardennen vind je de Zwalmbeekhoeve, de varkensboerderij van Mieke Verniest en Luc De Reu. Met de grootste zorg kweken zij het Vlaamse Ardennenvarken. Dit ras is iets robuuster waardoor het beter geschikt om vrij buiten te lopen. Duurzaamheid staat centraal, zo krijgen de varkens bijvoorbeeld eigen kweekvoer op basis van zeewier en soja. Het vlees en tal van andere bereide gerechten kan je rechtstreeks in de hoevewinkel kopen, waar Els Desmet de leiding neemt in de beenhouwerij.

Kattekwaad

Huisbereide lekkernijen

Kattekwaad uit Herzele staat voor heerlijke huisbereide producten die toch net dat tikkeltje anders zijn. Katrien De Bruycker experimenteert met smaak en maakt verschillende soorten advocaat, confituren, chutney, (kruiden)olie, mosterd en dips. Ze werkt enkel op bestelling, zo garandeert ze steeds dat je verse producten krijgt.

Geniet van jouw apero-moment

Bestel de aperobox