Wine masterclasses

Interessante wijnregio's Specifieke druiven Wine & food pairing

// Wine & Food pairing

WIJN EN CHOCOLADE

€ 65

  • Datum: 25 okt 2021
  • Locatie: Herzele
  • Spreker: Anton Van de Maele

Niets zo hemels als chocolade en wijn! Samen leveren ze de meest bijzonder interessante combinaties op.
We sloegen de handen in elkaar met Anton Van de Maele, een jonge chocolatier barstensvol talent. Hij neemt je tijdens de masterclass mee op ontdekking. Samen proeven we een aantal leuke, niet alledaagse pairings. Wist je trouwens dat Anton ook werkt met duurzame cacao.

WIJN EN KAAS

€ 65

  • Datum: 18 nov 2021
  • Locatie: Herzele
  • Spreker: Maarten Lanckzweirt

Met zo een uitgebreid aanbod wijn en kaas kan het een echte uitdaging zijn om een goeie match te vinden tussen beiden. Deze masterclass geeft je een duidelijk inzicht waarom bepaalde combinaties je smaakpapillen verwennen en anderen niet. Maarten Lanckzweirt, kaasmeester en voormalig eerste chef in het Gentse Marriot Hotel, gidst je proefondervindelijk door een aantal wijn-kaas pairings.

Social

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze lijst en ontvang een uitnodiging voor onze wine events!