Deze website (www.vinifika.be)  is eigendom van VINIFIKA BV.

Contactgegevens

Erwetegemstraat 14
9550 Herzele
België

Telefoon: +32 475 409 022
E-mail: hello@vinifika.be

Ondernemingsnummer: BE 0693 747 067
RPR Oudenaarde

VINIFIKA BV maakt gebruik van cookies (zie onderdeel ‘cookies’) voor de optimale werking van de website en om u persoonlijk aangepaste aanbiedingen voor te stellen. Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden website

Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van deze website, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan VINIFIKA BV of rechthoudende derden.

Beperking van aansprakelijkheid

De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

VINIFIKA BV levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en up to date zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen er zich onjuistheden voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de website onbeschikbaar zou zijn, zal VINIFIKA BV de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten.

VINIFIKA BV kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze website. Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de website ter beschikking wordt gesteld, kan u de beheerder van de website contacteren via de contactgegevens.

De inhoud van de website (links inbegrepen) kan ten allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. VINIFIKA BV geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.

VINIFIKA BV kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma’s of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina’s van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan.

VINIFIKA BV verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken.

Het Belgisch recht is van toepassing op deze website. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Oudenaarde bevoegd.

Privacybeleid

Verzamelen van persoonsgegevens

VINIFIKA BV hecht belang aan uw privacy. De verantwoordelijke voor de verwerking, VINIFIKA BV respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens.

De door u meegedeelde persoonsgegevens zullen gebruikt worden voor volgende doeleinden: ons dagelijks klantenbeheer, verwerking van bestelling, versturen van nieuwsbrieven, en om u op de hoogte te houden van onze activiteiten.

U beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kan u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag, gratis een schriftelijke uittreksel bekomen van uw persoonsgegevens. Deze aanvraag dient per brief of e-mail aan VINIFIKA BV gericht te worden. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet relevant zouden zijn.

VINIFIKA BV kan anonieme of geaggregeerde gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browser-type of IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar de website gekomen bent, of waarlangs u die verlaat. Dit maakt het ons mogelijk de website permanent te optimaliseren voor de gebruikers.

Contactformulieren

De bezoeker van de website kan VINIFIKA BV contacteren door gebruik te maken van de daartoe bestemde contactformulieren. Via deze formulieren verzamelt VINIFIKA BV alle strikt noodzakelijke persoonsgegevens ter verwerking van de betreffende vraag in welke specificiteit dan ook .

  • Naam en Voornaam
  • E-mailadres
  • Adres (straat, nummer, postcode, gemeente)
  • Telefoonnummer
  • Facturatiegegevens

Mailchimp

VINIFIKA BV maakt gebruik van e-mailmarketing software als Mailchimp. Daartoe verzamelt VINIFIKA BV de volgende persoonsgegevens:

  • Voornaam
  • E-mailadres
Het gebruik van cookies

Tijdens een bezoek aan de website kunnen ‘cookies’ op de harde schijf van uw computer geplaatst worden. 

Wat zijn cookies?

Een cookie is een tekstbestand dat door de server van een website in de browser van uw computer of op uw mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer u een website raadpleegt. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren, een cookie kan slechts een machine identificeren.

Welke soorten cookies bestaan er?

‘First party cookies’ zijn technische cookies die gebruikt worden door de bezochte website zelf en die tot doel hebben de website optimaal te laten functioneren.
‘Third Party cookies’ zijn cookies die niet afkomstig zijn van de website zelf, maar wel van derden.  Vinifika BV maakt gebruik van Facebook Pixel en Google Analytics.

Browserinstellingen

U kan uw web browser zodanig instellen dat cookies niet worden geaccepteerd, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat de cookies nadien van uw harde schijf worden verwijderd.  Dit kan u doen via de instellingen van uw browser (via de help-functie). Hou er hierbij wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen niet correct kunnen verschijnen, of dat u bepaalde applicaties niet zal kunnen gebruiken.

Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Google analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op Uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over Uw gebruik van de website (met inbegrip van Uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Facebook pixel

Deze cookie is geplaatst door Facebook. Het stelt VINIFIKA BV in staat om het bezoekersaantal te  meten, optimaliseren en op te bouwen voor reclamecampagnes die op Facebook of aanverwante platformen worden vertoond. Met name kan VINIFIKA BV  in eerste instantie zien hoe gebruikers zich verplaatsen en welke inhoud ze bekijken wanneer ze toegang krijgen tot de website van VINIFIKA BV. In tweede instantie kan deze data aangewend worden om ervoor te zorgen dat gebruikers van de website relevante Facebook advertenties van VINIFIKA BV  zien, waarin de gebruikers waarschijnlijk geïnteresseerd zijn. In derde instantie kan VINIFIKA BV  door te analyseren welke inhoud een gebruiker heeft bekeken en interactie met de website van VINIFIKA BV.

Meer informatie over de Facebook pixel kan U hier terugvinden.