Start to taste

WIJNCURSUS (BASIS)

Deze wijncursus is het ideale vertrekpunt voor iedereen die interesse heeft in wijn en in snel tempo heel wat nieuwe kennis wil opdoen. Onder begeleiding van sommelier Jeroen leer je de fundamenten van het wijnproeven: van het gebruiken van de correcte proeftechniek tot het herkennen en benoemen van wijnaroma’s met de juiste termen. Voor deze cursus is geen voorkennis vereist!

4 avonden – Start opnieuw in 2021

PROGRAMMA
  • Avond 1 – 10/11 proeftechnieken, wijnaroma’s en specifieke wijntermen
  • Avond 2 – 17/11: witte wijnen
  • Avond 3 – 24/11: rode wijnen
  • Avond 4 – 01/12: mousserende wijnen, foodpairing 

Helaas kunnen er momenteel door COVID-19 geen opleidingen plaatsvinden. Van zodra dit terug mogelijk is, communiceren wij de lesdata.

Graag deelnemen? Schrijf je hieronder in op de wachtlijst.
Vinifika-wijntasting-ruiken-transparant

Inschrijven

INFORMATIE

De cursus gaat door vanaf 6 ingeschreven deelnemers, de inschrijvingen worden afgesloten bij 12 deelnemers. Wij respecteren alle geldende veiligheidsvoorschriften m.b.t. COVID-19 zodat je deze cursus op een aangename en veilige manier kan volgen.

Tijdstip: elke dinsdag van 19u tot 21u30
Locatie: Erwetegemstraat 14, 9550 Herzele
Deelnameprijs : 140,00 euro.

INSCHRIJVINGSFORMULIER

Schrijf je in voor deze cursus via onderstaand formulier. Het formulier dient per deelnemer ingevuld te worden met vermelding van naam, adres, email, telefoonnummer en eventuele facturatiegegevens.

Je ontvangt van ons een e-mail met verdere instructies. Je inschrijving en deelname aan de cursus is pas definitief na ontvangst van betaling.

    Social

    Blijf op de hoogte

    Schrijf je in en ontvang een uitnodiging voor onze komende evenementen!