Start to taste

WIJNCURSUS (BASIS)

Deze wijncursus is het ideale vertrekpunt voor iedereen die interesse heeft in wijn en in snel tempo heel wat nieuwe kennis wil opdoen. Onder begeleiding van sommelier Jeroen leer je de fundamenten van het wijnproeven: van het gebruiken van de correcte proeftechniek tot het herkennen en benoemen van wijnaroma’s met de juiste termen. Voor deze cursus is geen voorkennis vereist!

4 avonden – Start op 10 november 2020

PROGRAMMA
  • Avond 1 – 10/11 proeftechnieken, wijnaroma’s en specifieke wijntermen
  • Avond 2 – 17/11: witte wijnen
  • Avond 3 – 24/11: rode wijnen
  • Avond 4 – 01/12: mousserende wijnen, foodpairing 

Start to taste cursus november VOLZET. Graag deelnemen? Schrijf je hieronder in op de wachtlijst.

Vinifika-wijntasting-ruiken-transparant

Inschrijven

INFORMATIE

De eerstvolgende cursus start op 10 november en gaat telkens door op dinsdag van 19u tot 21u30. De cursus gaat door vanaf 6 ingeschreven deelnemers, de inschrijvingen worden afgesloten bij 12 deelnemers. Wij respecteren alle geldende veiligheidsvoorschriften m.b.t. COVID-19 zodat je deze cursus op een aangename en veilige manier kan volgen.

Locatie: Erwetegemstraat 14, 9550 Herzele
Deelnameprijs : 140,00 euro.

INSCHRIJVINGSFORMULIER

Schrijf je in voor deze cursus via onderstaand formulier. Het formulier dient per deelnemer ingevuld te worden met vermelding van naam, adres, email, telefoonnummer en eventuele facturatiegegevens.

Je ontvangt van ons een e-mail met verdere instructies. Je inschrijving en deelname aan de cursus is pas definitief na ontvangst van betaling.

Social

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang een uitnodiging voor onze komende evenementen!